Over ons

Welkom bij M18!

Men omschrijft ons als een bedrijf dat het beste van twee werelden combineert: de professionele aanpak van een grote onderneming met de flexibiliteit en 'human touch' van een KMO.
Al twintig jaar hebben wij impact op zowel bedrijven als mensen. We doen tijdelijke én permanente functies, en werken met zowel jonge ondernemende kandidaten met enkele jaren ervaring als met ervaren leiders in Sales, Marketing, Operations & General Management, Human Resources en Procurement.
Niets is voor ons belangrijker dan wederzijds respect, professionalisme en doorzettingsvermogen. Ons doel is om de juiste kandidaten te vinden die passen binnen de organisaties van onze klanten. Dit gaat verder dan het zoeken naar een match op basis van ervaringen en competenties. Het gaat om het vinden van een echte fit op basis van attitudes en waarden. Dit is wie wij zijn en wat ons drijft!

Onze Bouwstenen

Kwaliteit

Wij zorgen voor een gedegen opvolging. Met duidelijke feedback weet u waar u staat.

Oplossingsgericht

Met uitgebreide marktkennis en analyses achter de hand doen we er alles aan om de ideale oplossing te vinden. Een perfecte match tussen klant en kandidaat is daarvan het resultaat.

Resultaat

Efficiëntie verandert in effectiviteit met behulp van een doelgerichte aanpak.

Team spirit

Samenwerking staat bij ons centraal: zowel intern als extern. Ook met cliënten en kandidaten werken we in teamverband om samen een bevredigend resultaat te boeken.

Communicatie

Transparante en duidelijke communicatie zorgt voor optimale interactie en samenwerking.

Respect

We zijn allemaal mensen. We geloven dan ook sterk in een respectvolle en persoonlijke benadering. Op die manier ontstaat er een band van vertrouwen en loyaliteit, wat resulteert in een netwerk dat blijft groeien.

Onze Specialisaties

Sales & Marketing

Sales & Marketing

General- en Operations Management

General- en Operations Management

Human Resources

Human Resources