Bedrijven

Contact

DE JUISTE KANDIDAAT VOOR UW BEDRIJF

Niets is belangrijker dan wederzijds respect en professionalisme voor het succes van uw onderneming. Ons doel is dan ook om voor u dé geschikte kandidaat te vinden die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt.
job search
Een geschikte kandidaat is meer dan een persoon met de juiste capaciteiten. Voor M18 is even belangrijk dat de kandidaat uw normen en waarden deelt en deze ook uitstraalt naar de buitenwereld.
candidate
Wij gaan verder dan nodig om de ultieme match te vinden voor uw bedrijf. Lees verder om te zien hoe wij een relatie met onze klant opbouwen en hoe tevreden zij zijn van onze diensten.

Onze diensten

Executive Search

Executive Search

U zoekt een partner om uw bedrijf te begeleiden in de uitbouw, ontwikkeling of verandering van een competent en performant management team? Met onze vele jaren ervaring in executive search hebben wij een groot netwerk en brengen wij u in contact met de juiste leidinggevende kandidaten.

Wilt u hier meer over weten?
Neem dan contact met ons op

Talent Recruitment

Talent Recruitment

Door onze brede sectorkennis vormen wij snel begrip van uw situatie. Dit in combinatie met onze proactieve rekruteringsaanpak en groot netwerk laat onze consultants als geen ander toe te ‘spotten’ waar de talenten in de markt zitten, en deze te enthousiasmeren voor de vacature bij uw bedrijf.

Wilt u hier meer over weten?
Neem dan contact met ons op

Interim Management

Interim Management

Flexibele inzet van resources is belangrijker dan ooit. Met Interim Management bieden wij een antwoord op uw tijdelijke noden. Door onze jarenlange ervaring in de people business en ons uitgebreid netwerk zijn wij ervan overtuigd uw bedrijf een toegevoegde waarde te kunnen bieden, door u te introduceren aan een van onze bekwame interim managers of freelance experts.

Wilt u hier meer over weten?
Neem dan contact met ons op

Onze Specialisaties

home.spec_title_1

Sales & Marketing

home.spec_title_1

General- en Operations Management

home.spec_title_1

Human Resources

onze missie

Testimonials